Marek Węglarski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2007 Pułkownik (gościnnie)
6.9 2004 Sąsiad Bozowskiej (gościnnie)
4.7 2002 Policjant (gościnnie)
7.7
Boże skrawki
Edges of the Lord
2001 Max, ojciec Romka
6.1 2001 Gość (gościnnie)
7.0 1998 Kelner / Steward (gościnnie)
6.5 1997 Oficer NKWD (gościnnie)
7.6 1987
7.6 1983 Chasyd "Kulawy"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Węglarski filmy Marek Węglarski najlepsze filmy Marek Węglarski zdjęcia Marek Węglarski galeria Marek Węglarski biografia Marek Węglarski nominacje Marek Węglarski nagrody i wyróżnienia Marek Węglarski filmografia Marek Węglarski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.