Marek Wojciechowski
Data urodzenia: 1926-03-30

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2007 Profesor (gościnnie)
5.7 2004 Ksiądz (gościnnie)
6.9 2004 Ksiądz Józef, proboszcz w Janówku (2005) (gościnnie)
6.5 1980 Kierownik balu
6.6 1979 Delegat związku
7.6 1979
7.8 1976 Pan Franek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Wojciechowski filmy Marek Wojciechowski najlepsze filmy Marek Wojciechowski zdjęcia Marek Wojciechowski galeria Marek Wojciechowski biografia Marek Wojciechowski nominacje Marek Wojciechowski nagrody i wyróżnienia Marek Wojciechowski filmografia Marek Wojciechowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.