Marek Wysocki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 "Sikor" (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)
5.7 1999 Strażak (gościnnie)
5.3 1989 Tadeusz, mąż Grażyny
7.8 1989 Tadeusz, mąż Grażyny (gościnnie)
5.4 1986 Czarek, przywódca organizacji podziemnej(niewymieniony w czołówce)
6.1 1985 Dziennikarz Jerzy
5.9 1983 Tolek Gonczar "Tol"
6.3 1980 Młody Stefan Przewłocki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marek Wysocki filmy Marek Wysocki najlepsze filmy Marek Wysocki zdjęcia Marek Wysocki galeria Marek Wysocki biografia Marek Wysocki nominacje Marek Wysocki nagrody i wyróżnienia Marek Wysocki filmografia Marek Wysocki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.