Maria Czubasiewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Jeanne Langevin
6.5 1991 Jeanne Langevin
6.8 1991 Jeanne Langevin
7.7 1986 Jeanne Langevin
8.0 1985 Jeanne Langevin
6.8 1984 Jeanne Langevin
7.5 1984 Jeanne Langevin
6.8 1983 Jeanne Langevin
6.4 1979 Jeanne Langevin
8.1 1976 Jeanne Langevin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maria Czubasiewicz filmy Maria Czubasiewicz najlepsze filmy Maria Czubasiewicz zdjęcia Maria Czubasiewicz galeria Maria Czubasiewicz biografia Maria Czubasiewicz nominacje Maria Czubasiewicz nagrody i wyróżnienia Maria Czubasiewicz filmografia Maria Czubasiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.