Maria Klejdysz
Data urodzenia: 1927-03-05
Miejsce urodzenia: 2009-11-21
Stan cywilny: Katowice, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
5.6 2009 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
5.6 2009 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
5.2 2009 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.3 2008 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.8 2007 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
4.4 2006 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
5.7 2006 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
8.2 2005 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.9 2004 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
5.8 2003 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.5 2000 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
4.2 2000 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.5 1999 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
3.0 1999 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
5.3 1999 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.5 1999 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.4 1997 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.4 1996 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.8 1995 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.9 1987 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.0 1987 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.9 1987 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.3 1986 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.7 1986 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.1 1982 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.6 1981 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
5.8 1981 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.3 1979 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.3 1979 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.8 1977 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.8 1977 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.4 1977 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.1 1977 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.5 1976 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.2 1975 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.3 1975 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.4 1974 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
6.9 1972 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
4.6 1965 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
5.7 1961 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)
7.0 1957 Ciotka policjanta Konrada (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maria Klejdysz filmy Maria Klejdysz najlepsze filmy Maria Klejdysz zdjęcia Maria Klejdysz galeria Maria Klejdysz biografia Maria Klejdysz nominacje Maria Klejdysz nagrody i wyróżnienia Maria Klejdysz filmografia Maria Klejdysz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.