Maria Mamona
Data urodzenia: 1954-04-26
Miejsce urodzenia: Krasnystaw, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Matka Ewy
7.0 2010 Matka Ewy
6.8 2010 Matka Ewy
6.5 2010 Matka Ewy
7.5 2009 Matka Ewy
5.5 2009 Matka Ewy
3.8 2009 Matka Ewy
6.3 2008 Matka Ewy
7.7 2007 Matka Ewy
6.7 2005 Matka Ewy
5.0 2005 Matka Ewy
7.9 2004 Matka Ewy
6.9 2004 Matka Ewy
6.7 2003 Matka Ewy
7.2 2002 Matka Ewy
6.4 2000 Matka Ewy
4.2 2000 Matka Ewy
6.2 1999 Matka Ewy
6.9 1999 Matka Ewy
5.4 1998 Matka Ewy
6.5 1981 Matka Ewy
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Matka Ewy
7.6 1979 Matka Ewy
7.3 1977 Matka Ewy
6.8 1977 Matka Ewy
7.8 1976 Matka Ewy

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maria Mamona filmy Maria Mamona najlepsze filmy Maria Mamona zdjęcia Maria Mamona galeria Maria Mamona biografia Maria Mamona nominacje Maria Mamona nagrody i wyróżnienia Maria Mamona filmografia Maria Mamona aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.