Maria Niklińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2012 Jelonka (polski dubbing)
6.8 2011 Irena Rutkowska (gościnnie)
6.8 2011 Irena Rutkowska (gościnnie)
6.5 2011 Irena Rutkowska (gościnnie)
4.2 2010 Irena Rutkowska (gościnnie)
6.5 2010 Irena Rutkowska (gościnnie)
6.8
Tajny agent Connor
Connor Undercover
2009 Irena Rutkowska (gościnnie)
8.1 2008 Irena Rutkowska (gościnnie)
6.3 2008 Irena Rutkowska (gościnnie)
5.1 2006 Irena Rutkowska (gościnnie)
5.4 2004 Irena Rutkowska (gościnnie)
6.9 2004 Irena Rutkowska (gościnnie)
4.5 2003 Irena Rutkowska (gościnnie)
2.9 1996 Irena Rutkowska (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maria Niklińska filmy Maria Niklińska najlepsze filmy Maria Niklińska zdjęcia Maria Niklińska galeria Maria Niklińska biografia Maria Niklińska nominacje Maria Niklińska nagrody i wyróżnienia Maria Niklińska filmografia Maria Niklińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.