Mariusz Pilawski
Data urodzenia: 1957-04-30
Miejsce urodzenia: Szczecin, Polska

Biografia:
Aktor Teatru Nowego w Łodzi.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Fotograf
2.4 2006 Mirek
3.7 2004 Generał Śliwa
6.9 2004 Lekarz więzienny (gościnnie)
8.1 2003 Fotograf, wuj Moniki Garstki
4.7 2003 Marek Kosarowski, nauczyciel chemii w gimnazjum
7.2 2002 Strażnik (gościnnie)
4.2 2000 Józef Olczyk, sołtys wsi Rozdrażewo (gościnnie)
3.0 1999
5.3 1999 Klawisz w Rawiczu(gościnnie)
6.6 1999 mężczyzna, którego "nie było" w klubie pani Steni
7.0 1998 Staś Tatoń (gościnnie)
4.3 1996 Policjant pod wieżą ciśnień
7.0 1996 Policjant śledzący Halskiego (gościnnie)
5.2 1995 Policjant (gościnnie)
7.6 1995 Austriak w piwiarni (niewymieniony w czołówce)
7.3 1994 Kelner
3.8 1994 Inżynier Brzęczykiewicz, szef ekipy remontowej (gościnnie)
5.8 1993 Taksówkarz w Katowicach (gościnnie) (
6.7 1993 Rysiek Chmielnik "Jojo", syn pani Stasi (gościnnie)
7.6
Psy
1992 Wychowawca w domu dziecka(niewymieniony w czołówce)
7.3 1991 Mężczyzna w hallu Grand Hotelu(niewymieniony w czołówce)
6.6 1991
6.4 1991
6.4 1984 Agitator z Gdańska(niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Pilawski filmy Mariusz Pilawski najlepsze filmy Mariusz Pilawski zdjęcia Mariusz Pilawski galeria Mariusz Pilawski biografia Mariusz Pilawski nominacje Mariusz Pilawski nagrody i wyróżnienia Mariusz Pilawski filmografia Mariusz Pilawski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.