Mariusz Sibiga
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Dziennikarz (gościnnie)
6.5 2011 Bartosz Fabicki vel Vincent Lapeque (gościnnie)
6.1 2010 Peter Collins (gościnnie)
5.0 2010 Francuz (gościnnie)
7.2 2010 Botanik (gościnnie)
4.3 2009 Jerry Piotrowski (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008
7.7 2007 Dziennikarz (gościnnie)
6.9 2006 Adwokat "Kanibala" (gościnnie)
7.3 2006 Lekarz
6.9 2004 Jean Pierre Noiret (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Sibiga filmy Mariusz Sibiga najlepsze filmy Mariusz Sibiga zdjęcia Mariusz Sibiga galeria Mariusz Sibiga biografia Mariusz Sibiga nominacje Mariusz Sibiga nagrody i wyróżnienia Mariusz Sibiga filmografia Mariusz Sibiga aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.