Mariusz Siudziński
Data urodzenia: 1962-08-20
Miejsce urodzenia: Poznań, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2006 (gościnnie)
3.4 2006 Damian Miłko, ojciec Ignasia (gościnnie)
7.7
Słodkie, słodkie czary
Sugar Sugar Rune
2005 Rockelas Robin (polski dubbing)
6.9 2004 Ochroniarz w centrum handlowym (2005) (gościnnie)
4.7 2003 Nauczyciel Jerzy Klicki, reporter terenowy w Zdziechowie
7.2 2003 Kasjer (gościnnie)
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 (polski dubbing)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Tata Timmy?ego (polski dubbing)
7.6
Psy
1992 Tłumacz adwokata z Nowego Jorku(niewymieniony w czołówce)
8.0
Zooolimpiada
Zoo Olympics
1992 Jan Wężyk (polski dubbing)
5.0 1985
9.0
Jayce i gwiezdni Wojownicy
Jayce and the Wheeled Warriors
1985 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Siudziński filmy Mariusz Siudziński najlepsze filmy Mariusz Siudziński zdjęcia Mariusz Siudziński galeria Mariusz Siudziński biografia Mariusz Siudziński nominacje Mariusz Siudziński nagrody i wyróżnienia Mariusz Siudziński filmografia Mariusz Siudziński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.