Marta Chodorowska
Data urodzenia: 1973-07-02

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Marta, siostra Izy (gościnnie)
7.6 2010 Marta, siostra Izy (gościnnie)
6.5 2010 Marta, siostra Izy (gościnnie)
7.7 2007 Marta, siostra Izy (gościnnie)
4.3 2007 Marta, siostra Izy (gościnnie)
4.8 2006 Marta, siostra Izy (gościnnie)
6.7 2005 Marta, siostra Izy (gościnnie)
3.5 2005 Marta, siostra Izy (gościnnie)
6.9 2004 Marta, siostra Izy (gościnnie)
5.9 2000 Marta, siostra Izy (gościnnie)
6.7 1999 Młoda Halina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marta Chodorowska filmy Marta Chodorowska najlepsze filmy Marta Chodorowska zdjęcia Marta Chodorowska galeria Marta Chodorowska biografia Marta Chodorowska nominacje Marta Chodorowska nagrody i wyróżnienia Marta Chodorowska filmografia Marta Chodorowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.