Marta Ścisłowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2012 Dr Żelichowska
4.3 2011 Ania (gościnnie)
0.0 2011 Ania (gościnnie)
5.6 2010 Ania (gościnnie)
7.6 2010 Ania (gościnnie)
5.2 2009 Ania (gościnnie)
7.8 2008 Ania (gościnnie)
3.6 2005 Ania (gościnnie)
6.9 2004 Ania (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marta Ścisłowicz filmy Marta Ścisłowicz najlepsze filmy Marta Ścisłowicz zdjęcia Marta Ścisłowicz galeria Marta Ścisłowicz biografia Marta Ścisłowicz nominacje Marta Ścisłowicz nagrody i wyróżnienia Marta Ścisłowicz filmografia Marta Ścisłowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.