Marta Zygadło
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2009 Wiktoria, agentka Zuzy Sadko (gościnnie)
7.1
Plan Totalnej Porażki
Total Drama Action
2009 Eva (polski dubbing)
5.8 2007 (gościnnie)
7.4
Wyspa Totalnej Porażki
Total Drama Island
2007 Eva (polski dubbing)
6.7 2005 Alina (gościnnie)
6.9 2004
6.6 2003 Kasia, dziewczyna Chrapka (gościnnie)
7.0 1998 Członkini grupy muzycznej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marta Zygadło filmy Marta Zygadło najlepsze filmy Marta Zygadło zdjęcia Marta Zygadło galeria Marta Zygadło biografia Marta Zygadło nominacje Marta Zygadło nagrody i wyróżnienia Marta Zygadło filmografia Marta Zygadło aktor Marta Zygadło reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.