Martyna Kliszewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Mama Kacpra (gościnnie)
7.2 2010 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
7.2 2010 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
8.1 2008 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
6.3 2008 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
5.4 2007 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
4.6 2007 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
6.7 2005 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
4.7 2003 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)
5.8 2003 Kobieta z dzieckiem w łapance (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martyna Kliszewska filmy Martyna Kliszewska najlepsze filmy Martyna Kliszewska zdjęcia Martyna Kliszewska galeria Martyna Kliszewska biografia Martyna Kliszewska nominacje Martyna Kliszewska nagrody i wyróżnienia Martyna Kliszewska filmografia Martyna Kliszewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.