Michał Czernecki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Krzysiek Hańcza (gościnnie)
6.8 2010 Właściciel klubu (gościnnie)
7.6 2010 Właściciel klubu (gościnnie)
5.4 2009 Właściciel klubu (gościnnie)
6.3 2008 Właściciel klubu (gościnnie)
3.6 2005 Właściciel klubu (gościnnie)
6.9 2004 Właściciel klubu (gościnnie)
6.7 1999 Młody Indianin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Czernecki filmy Michał Czernecki najlepsze filmy Michał Czernecki zdjęcia Michał Czernecki galeria Michał Czernecki biografia Michał Czernecki nominacje Michał Czernecki nagrody i wyróżnienia Michał Czernecki filmografia Michał Czernecki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.