Michał Jarmicki
Data urodzenia: 1967-09-10
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010
6.5 2007 Teść Januszka (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Święty Mikołaj (gościnnie)
6.9 2004 Policjant w Zambrowie
6.4 2000 Halicki, członek komisji odbiorczej (gościnnie)
6.8 1999 Bunjiboy
5.3 1999 Policjant z Borzęcina
5.7 1999 Maslakowski, członek komisji przetargowej

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Jarmicki filmy Michał Jarmicki najlepsze filmy Michał Jarmicki zdjęcia Michał Jarmicki galeria Michał Jarmicki biografia Michał Jarmicki nominacje Michał Jarmicki nagrody i wyróżnienia Michał Jarmicki filmografia Michał Jarmicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.