Michał Kula
Data urodzenia: 1955-01-12
Miejsce urodzenia: Częstochowa, Polska
Stan cywilny: żona Ewa Kula (rozwód), córka Katarzyna

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Barszczyk
3.9 2008 Barszczyk
8.2 2005 Barszczyk
6.9 2004 Barszczyk
8.2 1982 Barszczyk
7.9 1978 Barszczyk

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Kula filmy Michał Kula najlepsze filmy Michał Kula zdjęcia Michał Kula galeria Michał Kula biografia Michał Kula nominacje Michał Kula nagrody i wyróżnienia Michał Kula filmografia Michał Kula aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.