Michał Lewandowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Jawor
6.5 2010 Paweł Rusewicz (gościnnie)
4.3 2009 Adam Stankiewicz, przyjaciel i wspólnik Michała
6.5 2007 Leszczu (gościnnie)
4.4 2005 Kleryk Karol
6.3 2004 Dziennikarz "Superfaktu" (gościnnie)
5.7 2004 Kelner (gościnnie)
6.9 2004 Sprzedawca u jubilera (gościnnie)
5.2 2003 (gościnnie)
4.8 2003 Zenon Gwóźdź, pan młody (2005) (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)
6.5 1999 Dziennikarz 'Superfaktu' (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Lewandowski filmy Michał Lewandowski najlepsze filmy Michał Lewandowski zdjęcia Michał Lewandowski galeria Michał Lewandowski biografia Michał Lewandowski nominacje Michał Lewandowski nagrody i wyróżnienia Michał Lewandowski filmografia Michał Lewandowski aktor Michał Lewandowski scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.