Michał Piela
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2012 Klank (polski dubbing)
0.0 2011 Niemiec Lieshke (gościnnie)
6.6 2011 Niemiec Lieshke (gościnnie)
4.4 2010 Niemiec Lieshke (gościnnie)
3.2 2009 Niemiec Lieshke (gościnnie)
6.1 2009 Niemiec Lieshke (gościnnie)
8.1 2008 Niemiec Lieshke (gościnnie)
2.6 2008 Niemiec Lieshke (gościnnie)
6.3 2008 Niemiec Lieshke (gościnnie)
7.7 2007 Niemiec Lieshke (gościnnie)
3.8 2007 Niemiec Lieshke (gościnnie)
4.6 2007 Niemiec Lieshke (gościnnie)
4.8 2006 Niemiec Lieshke (gościnnie)
6.4 2006 Niemiec Lieshke (gościnnie)
5.1 2006 Niemiec Lieshke (gościnnie)
3.4 2006 Niemiec Lieshke (gościnnie)
6.7 2005 Niemiec Lieshke (gościnnie)
5.0 2005 Niemiec Lieshke (gościnnie)
5.3 2005 Niemiec Lieshke (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Niemiec Lieshke (gościnnie)
6.1 2004 Niemiec Lieshke (gościnnie)
6.9 2004 Niemiec Lieshke (gościnnie)
8.1 2003 Niemiec Lieshke (gościnnie)
7.2 2003 Niemiec Lieshke (gościnnie)
5.3 2002 Niemiec Lieshke (gościnnie)
7.2 2002 Niemiec Lieshke (gościnnie)
8.6 2001 Niemiec Lieshke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Piela filmy Michał Piela najlepsze filmy Michał Piela zdjęcia Michał Piela galeria Michał Piela biografia Michał Piela nominacje Michał Piela nagrody i wyróżnienia Michał Piela filmografia Michał Piela aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.