Michał Staszczak
Data urodzenia: 1975-04-05
Miejsce urodzenia: Radzyń Podlaski, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Adwokat ''Czasu'' (gościnnie)
6.0 2009 Czesław Zięba (gościnnie)
4.3 2009 Czesław Zięba (gościnnie)
8.2 2005 Czesław Zięba (gościnnie)
6.9 2004 Czesław Zięba (gościnnie)
4.7 2003 Czesław Zięba (gościnnie)
5.6 1998 Czesław Zięba (gościnnie)
6.4 1992 Czesław Zięba (gościnnie)
7.9 1990 Czesław Zięba (gościnnie)
6.9 1990 Czesław Zięba (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michał Staszczak filmy Michał Staszczak najlepsze filmy Michał Staszczak zdjęcia Michał Staszczak galeria Michał Staszczak biografia Michał Staszczak nominacje Michał Staszczak nagrody i wyróżnienia Michał Staszczak filmografia Michał Staszczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.