Mikołaj Muller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Major Ryba (gościnnie)
6.4 2009 Major Ryba (gościnnie)
5.8 2007 Major Ryba (gościnnie)
7.3 2006 Major Ryba (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Major Ryba (gościnnie)
8.8
Auschwitz. Naziści i "ostateczne rozwiązanie"
Auschwitz: The Nazis and the 'Final Solution'
2005 Major Ryba (gościnnie)
6.9 2004 Major Ryba (gościnnie)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 Major Ryba (gościnnie)
6.7 1999 Major Ryba (gościnnie)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 Major Ryba (gościnnie)
5.9
Żywiołki
Tidings, The
1997 Major Ryba (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mikołaj Muller filmy Mikołaj Muller najlepsze filmy Mikołaj Muller zdjęcia Mikołaj Muller galeria Mikołaj Muller biografia Mikołaj Muller nominacje Mikołaj Muller nagrody i wyróżnienia Mikołaj Muller filmografia Mikołaj Muller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.