Mirosław Haniszewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sędzia (gościnnie)
3.0 2012 Asystent nadinspektora
3.9 2012 Asystent nadkomisarza
7.2 2011 Policjant (gościnnie)
6.8 2011 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
5.0 2010 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
4.9 2009 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
6.4 2009 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
8.1 2008 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
6.3 2008 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
7.9 2007 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
4.5 2007 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
6.8 2007 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
4.6 2007 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
7.9 2007 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
6.4 2006 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
3.6 2005 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
8.2 2005 Młody mundurowy (gościnnie)
6.9 2004 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku
4.7 2003 Jacek Matuszak, strażnik na Pawiaku

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirosław Haniszewski filmy Mirosław Haniszewski najlepsze filmy Mirosław Haniszewski zdjęcia Mirosław Haniszewski galeria Mirosław Haniszewski biografia Mirosław Haniszewski nominacje Mirosław Haniszewski nagrody i wyróżnienia Mirosław Haniszewski filmografia Mirosław Haniszewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.