Mirosław Kowalczyk
Data urodzenia: 1957-06-04
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 (gościnnie)
6.5 2006 (gościnnie)
8.2 2005 (gościnnie)
7.9 2004 (gościnnie)
6.9 2004 (gościnnie)
7.2 2001 (gościnnie)
4.7 2001 (gościnnie)
6.4 2000 (gościnnie)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 (gościnnie)
7.4 1998 (gościnnie)
6.4 1998 (gościnnie)
6.8 1996 (gościnnie)
7.0 1996 (gościnnie)
7.5 1995 (gościnnie)
5.8 1993 (gościnnie)
6.3 1991 (gościnnie)
7.5 1988 (gościnnie)
6.6 1988 (gościnnie)
6.5 1988 (gościnnie)
7.6 1988 (gościnnie)
7.5
Kot Tip Top
Top Cat
1961 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirosław Kowalczyk filmy Mirosław Kowalczyk najlepsze filmy Mirosław Kowalczyk zdjęcia Mirosław Kowalczyk galeria Mirosław Kowalczyk biografia Mirosław Kowalczyk nominacje Mirosław Kowalczyk nagrody i wyróżnienia Mirosław Kowalczyk filmografia Mirosław Kowalczyk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.