Mirosław Neinert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Ojciec Justyny
6.5 2010 Ojciec Justyny
6.4 2008 Ojciec Justyny
6.8 2007 Ojciec Justyny
3.4
Planeta Sketch
Planet Sketch
2005 Ojciec Justyny
8.0
Mroczna przepowiednia
Dark Oracle
2004 Ojciec Justyny
7.2
Rodzina Tofu
Tofus, The
2004 Ojciec Justyny
6.9 2004 Ojciec Justyny
7.9
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
Strange Days at Blake Holsey High
2002 Ojciec Justyny
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Ojciec Justyny
7.1
Odlotowe agentki
Totally Spies
2001 Ojciec Justyny
6.7 2000 Ojciec Justyny
5.8
Wyścigi Nascar
Nascar Racers
2000 Ojciec Justyny
10.0
Mali czarodzieje
Little Wizards, The
1987 Ojciec Justyny

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirosław Neinert filmy Mirosław Neinert najlepsze filmy Mirosław Neinert zdjęcia Mirosław Neinert galeria Mirosław Neinert biografia Mirosław Neinert nominacje Mirosław Neinert nagrody i wyróżnienia Mirosław Neinert filmografia Mirosław Neinert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.