Mirosław Oczkoś
Data urodzenia: 1970-09-18
Miejsce urodzenia: Świdnica, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Alek (gościnnie)
6.3 2008 Alek (gościnnie)
4.5 2007 Alek (gościnnie)
8.2 2005 Alek (gościnnie)
6.9 2004 Alek (gościnnie)
6.2 2001 Alek (gościnnie)
6.1 1999 Alek (gościnnie)
7.0 1998 Alek (gościnnie)
7.0 1996 Alek (gościnnie)
7.6
Pinky i Mózg
Pinky and the Brain
1995 Alek (gościnnie)
7.1 1994 Alek (gościnnie)
7.6
Psy
1992 Alek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirosław Oczkoś filmy Mirosław Oczkoś najlepsze filmy Mirosław Oczkoś zdjęcia Mirosław Oczkoś galeria Mirosław Oczkoś biografia Mirosław Oczkoś nominacje Mirosław Oczkoś nagrody i wyróżnienia Mirosław Oczkoś filmografia Mirosław Oczkoś aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.