Monika Goździk
Data urodzenia: 1956

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Pracownica Ośrodka Adopcyjnego (gościnnie)
6.6 2009 Elżbieta Szaniawska (gościnnie)
5.6 2009 Notariusz (gościnnie)
7.9 2007 Bibliotekarka (gościnnie)
4.5 2006 Porębska, matka Maksa (gościnnie)
5.7 2006 (gościnnie)
6.9 2004 Lekarka psychiatrii (gościnnie)
8.2 1981 Olga Matwiszyn (w wersji trzeciej)
6.8 1981 Lekarka pogotowia na Dworcu Centralnym
7.4 1980
7.8 1980 Bożena, koleżanka Włodka(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Monika Goździk filmy Monika Goździk najlepsze filmy Monika Goździk zdjęcia Monika Goździk galeria Monika Goździk biografia Monika Goździk nominacje Monika Goździk nagrody i wyróżnienia Monika Goździk filmografia Monika Goździk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.