Monika Zalewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Joanna Kudrycka, przyjaciółka Mileny(gościnnie)
6.8 2011 Joanna Kudrycka, przyjaciółka Mileny (gościnnie)
3.8 2009 Klientka (gościnnie)
4.4 2006 Klientka z wałkami (gościnnie)
6.9 2004 Reporterka (gościnnie)
6.7 2003 Ekspedientka
7.2 2002 Praczka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Monika Zalewska filmy Monika Zalewska najlepsze filmy Monika Zalewska zdjęcia Monika Zalewska galeria Monika Zalewska biografia Monika Zalewska nominacje Monika Zalewska nagrody i wyróżnienia Monika Zalewska filmografia Monika Zalewska aktor Monika Zalewska scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.