Natalia Rybicka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Sylwia
6.7 2012 Autostopowiczka
6.8 2012 Dzwoneczek / Cynka (polski dubbing)
0.0 2011 Autostopowiczka
0.0 2011 Autostopowiczka
5.0
Chrzest
Christening, The
2010 Autostopowiczka
3.5 2010 Autostopowiczka
6.8 2010 Autostopowiczka
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Autostopowiczka
6.3 2008 Autostopowiczka
7.9 2007 Autostopowiczka
5.1 2006 Autostopowiczka
6.9 2004 Autostopowiczka
5.8 2001 Autostopowiczka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natalia Rybicka filmy Natalia Rybicka najlepsze filmy Natalia Rybicka zdjęcia Natalia Rybicka galeria Natalia Rybicka biografia Natalia Rybicka nominacje Natalia Rybicka nagrody i wyróżnienia Natalia Rybicka filmografia Natalia Rybicka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.