Olin Gutowski
Data urodzenia: 1980

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 ochroniarz
7.0 2010 żołnierz
5.8 2010 Pacjent (gościnnie)
6.9 2004 Marcin Michalski (gościnnie)
5.8 2003 pacjent (gościnnie)
7.2 2002 Kibic w autobusie (głos) (gościnnie)
5.8 2001 Raper "Brzytwa"
5.7 2000
4.2 2000 Kolega Magdy ze szkoły
6.2 1999 Uczeń na lekcji wf-u

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olin Gutowski filmy Olin Gutowski najlepsze filmy Olin Gutowski zdjęcia Olin Gutowski galeria Olin Gutowski biografia Olin Gutowski nominacje Olin Gutowski nagrody i wyróżnienia Olin Gutowski filmografia Olin Gutowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.