Paulina Chruściel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Milena (gościnnie)
4.3 2011 Milena (gościnnie)
6.5 2010 Milena (gościnnie)
8.1 2008 Milena (gościnnie)
6.3 2008 Milena (gościnnie)
3.4 2006 Milena (gościnnie)
3.5 2005 Milena (gościnnie)
6.9 2004 Milena (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paulina Chruściel filmy Paulina Chruściel najlepsze filmy Paulina Chruściel zdjęcia Paulina Chruściel galeria Paulina Chruściel biografia Paulina Chruściel nominacje Paulina Chruściel nagrody i wyróżnienia Paulina Chruściel filmografia Paulina Chruściel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.