Paweł Audykowski
Data urodzenia: 1971-05-07
Miejsce urodzenia: Szczecin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Julian Krawczyk "Pipek" (gościnnie)
5.0 2010 Julian Krawczyk "Pipek" (gościnnie)
7.6 2010 Julian Krawczyk "Pipek" (gościnnie)
6.0 2009 Julian Krawczyk "Pipek" (gościnnie)
8.2 2005 Nauczyciel w-fu (gościnnie)
6.9 2004 Julian Krawczyk "Pipek" (gościnnie)
6.2 1998 Julian Krawczyk "Pipek" (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Julian Krawczyk "Pipek" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Audykowski filmy Paweł Audykowski najlepsze filmy Paweł Audykowski zdjęcia Paweł Audykowski galeria Paweł Audykowski biografia Paweł Audykowski nominacje Paweł Audykowski nagrody i wyróżnienia Paweł Audykowski filmografia Paweł Audykowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.