Paweł Domagała
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Jacek Kaczmarek (gościnnie)
5.0 2010 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
6.7 2010 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
6.8 2010 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
7.2 2010 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
5.6 2009 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
5.5 2009 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
7.1 2008 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
6.3 2008 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
6.9 2004 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)
6.7 1999 Stefano Pepe / Młody / Młody Ferdek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Domagała filmy Paweł Domagała najlepsze filmy Paweł Domagała zdjęcia Paweł Domagała galeria Paweł Domagała biografia Paweł Domagała nominacje Paweł Domagała nagrody i wyróżnienia Paweł Domagała filmografia Paweł Domagała aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.