Paweł Królikowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Kong (polski dubbing)
6.8 2011 Kong (polski dubbing)
5.0 2011 Kong (polski dubbing)
5.6 2011 Poseł
6.6 2009 Kong (polski dubbing)
7.9 2007 Kong (polski dubbing)
6.8 2007 Kong (polski dubbing)
3.8 2007 Kong (polski dubbing)
4.8 2006 Kong (polski dubbing)
5.7 2006 Kong (polski dubbing)
6.4 2006 Kong (polski dubbing)
4.5 2006 Kong (polski dubbing)
4.4 2005 Kong (polski dubbing)
8.2 2005 Komisarz Igor Rosłoń
5.6 2004 Kong (polski dubbing)
6.9 2004 Kong (polski dubbing)
6.7 2003 Kong (polski dubbing)
7.2 2002 Kong (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Królikowski filmy Paweł Królikowski najlepsze filmy Paweł Królikowski zdjęcia Paweł Królikowski galeria Paweł Królikowski biografia Paweł Królikowski nominacje Paweł Królikowski nagrody i wyróżnienia Paweł Królikowski filmografia Paweł Królikowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.