Paweł Ławrynowicz
Data urodzenia: 1976-04-06
Miejsce urodzenia: Lębork, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Rottenfuhrer (gościnnie)
6.5 2011 Rottenfuhrer (gościnnie)
6.5 2010 Rottenfuhrer (gościnnie)
8.1 2008 Rottenfuhrer (gościnnie)
6.9 2004 Rottenfuhrer (gościnnie)
5.9 2000 Rottenfuhrer (gościnnie)
6.4 2000 Rottenfuhrer (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Rottenfuhrer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Ławrynowicz filmy Paweł Ławrynowicz najlepsze filmy Paweł Ławrynowicz zdjęcia Paweł Ławrynowicz galeria Paweł Ławrynowicz biografia Paweł Ławrynowicz nominacje Paweł Ławrynowicz nagrody i wyróżnienia Paweł Ławrynowicz filmografia Paweł Ławrynowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.