Paweł Stankiewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 2010 Bruno, kolega Nowotnika
6.7 2010 Bruno, kolega Nowotnika
8.1 2008 Bruno, kolega Nowotnika
6.9 2004 Bruno, kolega Nowotnika
7.2 2003 Bruno, kolega Nowotnika

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Stankiewicz filmy Paweł Stankiewicz najlepsze filmy Paweł Stankiewicz zdjęcia Paweł Stankiewicz galeria Paweł Stankiewicz biografia Paweł Stankiewicz nominacje Paweł Stankiewicz nagrody i wyróżnienia Paweł Stankiewicz filmografia Paweł Stankiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.