Paweł Szwed
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2008 Prezes (gościnnie)
5.7 2004 Prezes (gościnnie)
5.6 2004 Oficer UOP
6.9 2004 pracownik sklepu jubilerskiego Pasików (gościnnie)
8.1 2003 Henryk Zarębski (gościnnie)
4.9 2003 Notariusz Sary Kleber
6.7 2003 Jerzy Niewiadomski, zabity prezes Mazowieckiego Banku Kredytowego (go
5.7 2002 Gość na koncercie Chopina
7.4 2002 Sprzedawca sprzętu komputerowego (gościnnie)
4.2 2000 Policjant
6.4 2000 Tragarz w firmie "Szczygieł" (gościnnie)
6.9 1998 Pracownik banku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Paweł Szwed filmy Paweł Szwed najlepsze filmy Paweł Szwed zdjęcia Paweł Szwed galeria Paweł Szwed biografia Paweł Szwed nominacje Paweł Szwed nagrody i wyróżnienia Paweł Szwed filmografia Paweł Szwed aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.