Piotr Jankowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Marcin Brożek (gościnnie)
6.8 2011 Szef Julii (gościnnie)
6.8 2011 Szef Julii (gościnnie)
6.7 2010 Szef Julii (gościnnie)
7.6 2010 Szef Julii (gościnnie)
7.2 2008 Szef Julii (gościnnie)
6.3 2008 Szef Julii (gościnnie)
6.9 2004 Szef Julii (gościnnie)
7.2 2003 Szef Julii (gościnnie)
8.1 1990 Szef Julii (gościnnie)
7.9 1987 Szef Julii (gościnnie)
6.6 1986 Szef Julii (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Jankowski filmy Piotr Jankowski najlepsze filmy Piotr Jankowski zdjęcia Piotr Jankowski galeria Piotr Jankowski biografia Piotr Jankowski nominacje Piotr Jankowski nagrody i wyróżnienia Piotr Jankowski filmografia Piotr Jankowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.