Piotr Kazimierski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2005 Naczelnik wydziału PG (gościnnie)
6.9 2004 Naczelnik wydziału PG (gościnnie)
4.2 2000 Naczelnik wydziału PG (gościnnie)
5.8 1993 Naczelnik wydziału PG (gościnnie)
6.4 1991 Naczelnik wydziału PG (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Kazimierski filmy Piotr Kazimierski najlepsze filmy Piotr Kazimierski zdjęcia Piotr Kazimierski galeria Piotr Kazimierski biografia Piotr Kazimierski nominacje Piotr Kazimierski nagrody i wyróżnienia Piotr Kazimierski filmografia Piotr Kazimierski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.