Piotr Miazga
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Paweł Nosal (gościnnie)
6.8 2010 Chłopak (gościnnie)
6.5 2010 Policjant (gościnnie)
4.9 2009 Major William S. Herring
2.4 2009 Stażysta Dominik
4.0 2008 Jerzy Tkaczyk (gościnnie)
6.3 2008 Policjant Wierzbicki
7.9 2007 "Klawy" (gościnnie)
5.4 2007 Zdzisław Walczak (gościnnie)
4.5 2007 Klaun (gościnnie)
6.8 2007 Asystent prawnika (gościnnie)
6.9 2006 Antyterrorysta Arek (gościnnie)
5.4 2006 Producent Tolo (gościnnie)
4.4 2006 Klient (gościnnie)
6.5 2006 Robert (gościnnie)
3.5 2005 Janek, mężczyzna, który chciał rzucić się z dachu wieżowca (gościnnie
5.3 2005 Rysiek (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Lekarz (gościnnie)
7.9 2004 Antyterrorysta Arek (gościnnie)
6.9 2004 Patryk (gościnnie)
5.4 2003 Intendent
6.7 2003 Policjant "Gąsior", podwładny Kosmali (gościnnie)
6.2 2001 Kolega Marcina

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Miazga filmy Piotr Miazga najlepsze filmy Piotr Miazga zdjęcia Piotr Miazga galeria Piotr Miazga biografia Piotr Miazga nominacje Piotr Miazga nagrody i wyróżnienia Piotr Miazga filmografia Piotr Miazga aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.