Piotr Nowak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Paweł Sokolski (gościnnie)
7.0 2012 Krzysztof Koza "Kozak"
7.0 2011 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.4 2011 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.9
W ciemności
In Darkness
2011 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.0 2010 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.7 2010 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
5.8 2010 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.6 2010 Organizator wyjazdu integracyjnego (gościnnie)
4.9 2009 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
5.6 2009 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
5.2 2009 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
8.1 2008 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.1 2008 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.3 2008 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.7 2007 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
4.4 2006 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
4.5 2006 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.5 2006 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.7 2005 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
5.2 2005 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.9 2004 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.0 2004 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
2.8 2004 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.9 2004 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
8.1 2003 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.4 2002 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.0 2001 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
6.5 2000 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.0 1998 Żołnierz niemiecki (gościnnie)
7.4 1981 Żołnierz niemiecki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Nowak filmy Piotr Nowak najlepsze filmy Piotr Nowak zdjęcia Piotr Nowak galeria Piotr Nowak biografia Piotr Nowak nominacje Piotr Nowak nagrody i wyróżnienia Piotr Nowak filmografia Piotr Nowak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.