Piotr Rękawik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
5.8 2011 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
6.8 2011 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
6.5 2010 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
7.5 2009 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
8.1 2008 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
7.7 2007 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
6.9 2004 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
7.2 2001 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku
5.9 0 Gestapowiec Becker, strażnik na Pawiaku

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Rękawik filmy Piotr Rękawik najlepsze filmy Piotr Rękawik zdjęcia Piotr Rękawik galeria Piotr Rękawik biografia Piotr Rękawik nominacje Piotr Rękawik nagrody i wyróżnienia Piotr Rękawik filmografia Piotr Rękawik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.