Piotr Wysocki
Data urodzenia: 1936-04-13
Miejsce urodzenia: Toruń, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Facet (gościnnie)
6.5 1988 Ojciec Mervill
7.5 1988 Doradca Witolda
6.9 1983 Generał Mieczysław Boruta-Spiechowicz, dowódca 5 dywizji piechoty Armii Polskiej w ZSRR
7.9 1980 Hrabia Koniecpolski
6.7 1978 Józef Osnowski
5.3 1977 Hrabia Tczewski
7.5 1977 Gimard, sekretarz Wokulskiego w Paryżu (gościnnie)
5.5 1975 Żyd na dworcu w Cisach
6.2 1974 Aktor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Piotr Wysocki filmy Piotr Wysocki najlepsze filmy Piotr Wysocki zdjęcia Piotr Wysocki galeria Piotr Wysocki biografia Piotr Wysocki nominacje Piotr Wysocki nagrody i wyróżnienia Piotr Wysocki filmografia Piotr Wysocki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.