Przemysław Gąsiorowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2006 Strażnik miejski (gościnnie)
6.7 2005 Strażnik miejski (gościnnie)
8.2 2005 Strażnik miejski (gościnnie)
5.7 2004 Strażnik miejski (gościnnie)
6.9 2004 Strażnik miejski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Przemysław Gąsiorowicz filmy Przemysław Gąsiorowicz najlepsze filmy Przemysław Gąsiorowicz zdjęcia Przemysław Gąsiorowicz galeria Przemysław Gąsiorowicz biografia Przemysław Gąsiorowicz nominacje Przemysław Gąsiorowicz nagrody i wyróżnienia Przemysław Gąsiorowicz filmografia Przemysław Gąsiorowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.