Przemysław Kaczyński
Data urodzenia: 1972

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2007 Sigurd von Thorgelsund (gościnnie)
4.8 2006 Sprzedawca Franek (gościnnie)
5.2 2005 Agent (gościnnie)
5.0 2005 Stasiuk (gościnnie)
2.4 2005 Jarek, pracownik stacji benzynowej Mirka (gościnnie)
6.1 2004 "Gaduła", były pracownik (gościnnie)
6.9 2004 Prywatny detektyw Sławomir Pałys (gościnnie)
7.2 2002 Dekorator (głos) (gościnnie)
5.8 2001 Zawiejas (gościnnie)
5.7 2000 "Rudy"
6.4 2000 Żołnierz (gościnnie)
7.0 1998 Adrian (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Przemysław Kaczyński filmy Przemysław Kaczyński najlepsze filmy Przemysław Kaczyński zdjęcia Przemysław Kaczyński galeria Przemysław Kaczyński biografia Przemysław Kaczyński nominacje Przemysław Kaczyński nagrody i wyróżnienia Przemysław Kaczyński filmografia Przemysław Kaczyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.