Przemysław Kozłowski
Data urodzenia: 1969-05-24
Miejsce urodzenia: Lublin, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Helmut Schwerig
6.8 2011 Helmut Schwerig
6.5 2011 Helmut Schwerig
6.5 2010 Helmut Schwerig
8.1 2008 Helmut Schwerig
6.8 2007 Helmut Schwerig
4.6 2005 Helmut Schwerig
6.9 2004 Helmut Schwerig
5.4 1997 Helmut Schwerig

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Przemysław Kozłowski filmy Przemysław Kozłowski najlepsze filmy Przemysław Kozłowski zdjęcia Przemysław Kozłowski galeria Przemysław Kozłowski biografia Przemysław Kozłowski nominacje Przemysław Kozłowski nagrody i wyróżnienia Przemysław Kozłowski filmografia Przemysław Kozłowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.