Przemysław Tejkowski
Data urodzenia: 1968-02-21
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2005 Janusz Wojnarowski (gościnnie)
6.9 2004 Krzysztof Rybarczyk (gościnnie)
7.3 2000 Tyzenhauz
4.4 1996 Mężczyzna na przyjęciu(niewymieniony w czołówce)
5.2 1988 Chłopak z bandy(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Przemysław Tejkowski filmy Przemysław Tejkowski najlepsze filmy Przemysław Tejkowski zdjęcia Przemysław Tejkowski galeria Przemysław Tejkowski biografia Przemysław Tejkowski nominacje Przemysław Tejkowski nagrody i wyróżnienia Przemysław Tejkowski filmografia Przemysław Tejkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.