Radosław Kaim
Data urodzenia: 1973-10-07
Miejsce urodzenia: Skawina, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pracownik (gościnnie)
7.1 2009 Pracownik (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Pracownik (gościnnie)
6.1 2004 Pracownik (gościnnie)
6.9 2004 Pracownik (gościnnie)
5.9 2000 Pracownik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Radosław Kaim filmy Radosław Kaim najlepsze filmy Radosław Kaim zdjęcia Radosław Kaim galeria Radosław Kaim biografia Radosław Kaim nominacje Radosław Kaim nagrody i wyróżnienia Radosław Kaim filmografia Radosław Kaim aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.