Radosław Popłonikowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.3 2010 (narrator)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Pan Smith (polski dubbing)
6.9 2004 Mężczyzna w samochodzie (gościnnie)
7.2 2001 Działacz PPS-u
5.5 2001 Lektor
7.2 1995 Antek Pietruszka, brat Szymona i Michała(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Radosław Popłonikowski filmy Radosław Popłonikowski najlepsze filmy Radosław Popłonikowski zdjęcia Radosław Popłonikowski galeria Radosław Popłonikowski biografia Radosław Popłonikowski nominacje Radosław Popłonikowski nagrody i wyróżnienia Radosław Popłonikowski filmografia Radosław Popłonikowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.