Rafał Gerlach
Data urodzenia: 1969-02-11
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Lekarz (gościnnie)
6.8 2011 Lekarz (gościnnie)
4.3 2011 Lekarz (gościnnie)
5.7 2010 Lekarz (gościnnie)
6.7 2010 Lekarz (gościnnie)
8.0 2009 Lekarz (gościnnie)
7.3 2009 Lekarz (gościnnie)
7.1 2008 Lekarz (gościnnie)
7.7 2007 Lekarz (gościnnie)
5.1 2007 Lekarz (gościnnie)
5.4 2006 Lekarz (gościnnie)
7.3 2006 Lekarz (gościnnie)
8.2 2005 Lekarz (gościnnie)
3.7 2004 Lekarz (gościnnie)
6.9 2004 Lekarz (gościnnie)
3.8 2001 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rafał Gerlach filmy Rafał Gerlach najlepsze filmy Rafał Gerlach zdjęcia Rafał Gerlach galeria Rafał Gerlach biografia Rafał Gerlach nominacje Rafał Gerlach nagrody i wyróżnienia Rafał Gerlach filmografia Rafał Gerlach aktor Rafał Gerlach reżyser Rafał Gerlach scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.