Rafał Sadowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Ranny żołnierz niemiecki rozmawiający z Kurchnerem w szpitalu (gościn
8.1 2008 Ranny żołnierz niemiecki rozmawiający z Kurchnerem w szpitalu (gościnnie)
4.5 2007 Ranny żołnierz niemiecki rozmawiający z Kurchnerem w szpitalu (gościn
4.4 2006 Ranny żołnierz niemiecki rozmawiający z Kurchnerem w szpitalu (gościn
3.7 2004 Ranny żołnierz niemiecki rozmawiający z Kurchnerem w szpitalu (gościn
6.9 2004 Ranny żołnierz niemiecki rozmawiający z Kurchnerem w szpitalu (gościn
6.7 2003 Ranny żołnierz niemiecki rozmawiający z Kurchnerem w szpitalu (gościn
4.2 2000 Ranny żołnierz niemiecki rozmawiający z Kurchnerem w szpitalu (gościn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Rafał Sadowski filmy Rafał Sadowski najlepsze filmy Rafał Sadowski zdjęcia Rafał Sadowski galeria Rafał Sadowski biografia Rafał Sadowski nominacje Rafał Sadowski nagrody i wyróżnienia Rafał Sadowski filmografia Rafał Sadowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.